Loading...
X

Primăvara a venit, cu oferte – negreșit!

Primăvara își intră în drepturi, aducând cu ea soarele și copacii înfloriți. Aceasta este perioada potrivită pentru ca ideile tale să înflorească și să prindă contur. După ce ți-ai pus ideile pe foaie despre evenimentul pe care dorești să-l ai, sau chiar un mic festival, ceva inovativ care să te facă fericit, trebuie să te ocupi și de partea pe care toată lumea o evită, mai precis: bugetul.

Bugetul tău va fi întotdeauna unul foarte restrâns, dar promovarea și publicitatea trebuie să fie principale. Astfel, am pregătit o ofertă de primăvară pentru ca ideile tale să nu fie oprite din a înflori și a scoate roadele dorite. Am pregătit un pachet care conține tot ceea ce ai nevoie, iar prețul se încadrează perfect în buget.

Pixurile personalizate sunt cele care vor face senzatie, dar și cele care vor primi cele mai multe poze care vor ajunge pe toate rețelele sociale, dar și prin toate gențile, scoase fiind la iveală de câte ori cineva va dori să își noteze ceva. Roll-up-ul îl vei putea folosi de câte ori ai nevoie de mai multă publicitate a ideii tale, mai ales la alți colaboratori. Cărțile de vizită te vor ține la îndemâna tuturor, doar la un contact distanță. Pliantele și mapele îți vor asigura expunerea ideilor în cel mai mic detaliu.

Ai grijă de evenimentul tău, iar noi avem grijă ca toată creativitatea ta să fie exprimată în toate materialele care vor purta semnătura ta.

944976_1142907819076045_680281607478440645_n

Leave Your Observation