Loading...
X

Sesiune – sesiune – licența apune

Orice început de vară înseamnă în primul rând sesiune, licențe și dizertații. Studenția este perioada vieții care dă un alt sens oricărui început de vară, dar nu trebuie să te dai bătut. Ce a fost mai greu a trecut, iar acum, ai în fața ta, ultimele examene și prezentări pentru a putea încheia încă un ciclu de învățământ.

Pe lângă marele stres al scrierii de licențe și dizertații, emoțiile predării, apare și bătaia de cap al printării ei și copertării. Standardele în care aceasta trebuie prezentată au crescut foarte mult în ultimii ani, iar aspectul acesteia este foarte important.

Vrem să-ți luăm acest stres de pe cap, astfel îți punem la dispoziție o promoție personalizată sezonului, special pentru a nu mai avea grija aceasta pe cap și a te putea concentra pe emoțiile predării și stresul învățării.

Listarea unei pagini A4 color va fi 0,60 Lei, iar listarea unei pagini alb negru va fi 0,10 Lei. Copertarea cu o copertă tare va costa 18 lei, iar spiralarea 6 lei.

Pentru cei care termină lucrarea cu o dimineață înainte de predare, lucrările făcute de urgență vor începe de la 100 de lei, și vor fi gata într-o oră.

Tu adună-ți inspirația și scrie cea mai frumoasă licență, iar noi ne vom asigura că o vei avea printată într-o formă perfectă pentru o notă mare!

Leave Your Observation